TREBALL EN EQUIP

Treballar en equip i col·laborar amb els companys suposa treballar per uns objectius comuns, compartir uns rescursos i adoptar uns rols complementaris amb la resta de membres. A més a més, a través del treball col·laboratiu els aspectes vulnerables es posen en comú, superant-se així els fracassos i frustracions que podrien impedir les millores educatives.

Ací es poden veure els elements del treball en equip:

diagram_treball_equip

Acceptar que els teus empleats són l’ànima del teu negoci és només el primer pas. Però no és tasca fàcil. Abans de pensar en tècniques de motivació i integració, has de convertir-te en el líder que la teua empresa requereix per a complir amb els seus objectius i desenvolupar estratègies de llarg abast. Com a líder del grup, el teu treball és transmetre la visió de l’empresa, fomentar la comunicació i donar-los confiança perquè exterioritzen les seues preocupacions, a més de fixar les regles dins de l’equip i definir els objectius en cada projecte.

El suggeriment és tindre reunions abans i després de l’execució de cada projecte, amb l’únic fi de conéixer el que funcionarà o no, i discutir què i com es pot millorar, però sempre reconeixent la participació de cada integrant.

 

 

A continuació coneix quatre estratègies per a enfortir a la teua força de treball i aconseguir millors resultats en la teua organització.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*