CATÀLEGS AMB ISSUU

ISSUU és un servei en línia que permet la visualització de material digitalitzat electrònicament, com a llibres, documents, nombres de revistes i periòdics. El material pujat al lloc és vist a través d’un navegador web i està fet per a semblar-se el més possible a una publicació impresa, amb un format que permet la visualització de dues pàgines alhora (com un llibre o una revista oberts) i una volta a la pàgina animada. Encara que els documents en ISSUU estan dissenyats per a veure’s en línia, és possible guardar una còpia d’ells. Vols saber més? Doncs continua llegint!

El primer que hem de fer per a començar a crear els nostres catàlegs és entrar a la pàgina web on està allotjada ISSUU (i aneu amb compte, perquè pot ser publicitat!) i donar clic a Sign Up, el lloc on ens permetrà registrar-nos només introduint un nom d’usuari, el nostre correu electrònic i una contrasenya, que ha de tindre almenys quatre caràcters. Per últim, no oblideu seleccionar la casella I accept the Terms of Service, llegir la informació que ens faciliten, i accedir mitjançant el botó Submit. Fàcil, oi?

Una vegada estem dins, cal buscar en la barra superior Upload, que es troba a la dreta del ninot taronja que, únicament posant el cursor damunt d’ell, ens oferirà una gran quantitat de possibilitats per a personalitzar el nostre perfil. A continuació, s’obrirà la següent finestra:

Ara tenim dos possibilitats: bé arrossegar el nostre arxiu pdf directament a l’espai envoltat per un quadrat format per línies discontínues, o bé cercar-lo en el nostre ordinador, una opció molt útil quan no tenim clar on es troba exactament. Una vegada l’hàgm triat, hem d’esperar fins que aquest es puge.

Tot seguit, se’ns portarà al lloc on haurem de triar el títol del nostre catàleg, així com introduir una descripció i la data de creació d’aquest sempre que vulguem. A la dreta, apareixerà una previsualització el nostre catàleg, tal com apareixerà a la vista dels individus que vulguen veure-ho, ja que passarà a ser de domini públic. D’altra banda, també podrem seleccionar altres opcions addicionals, com pagar la versió premium, però si el que ens interessa és únicament procedir de la manera més senzilla, només cal estrényer Publish Now. Finalment, ja tenim el nostre catàleg publicat.

Perquè veieu un exemple, ací us deixem el primer catàleg que Sílvia, Mabel i jo vam crear de manera col·laborativa, presentant-vos algunes de les moltes innovacions educatives que estan sent engegades últimament. Esperem que us agrade!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*