TED

Ted-Talks

TED és un esdeveniment anual on alguns dels pensadors i emprenedors més importants del món estan convidats a compartir el que més els apassiona. “TED” significa Tecnologia, Entreteniment i Disseny, tres grans àrees que en conjunt estan donant forma al nostre futur. De fet, l’esdeveniment dóna cabuda a una temàtica més àmplia mostrant “idees que val la pena explicar”, sigui quina sigui la seva disciplina.

Els assistents als esdeveniments TED (executius, científics, creatius, filantrops, etc.), són gairebé tan extraordinaris com els ponents, entre els quals s’inclouen Bill Clinton, Bill Gates, Jane Goodall, Frank Gehry, Paul Simon, Sir Richard Branson, Philippe Starck i Bono.

ted_talks_to_rock

TED es va celebrar per primera vegada a Monterrey, Califòrnia, el 1984. El 2001, la fundació de Chris Anderson “Sapling Foundation” va adquirir TED al seu fundador, Richard Saul Wurman.

TEDx

Amb l’objectiu de difondre les idees més interessants, TED ha creat un programa anomenat TEDx. Es tracta d’un programa de conferències locals, plantejades i organitzades de forma independent i voluntària, que permeten gaudir en diferents països del món d’una experiència similar a les conferències TED.

Els nostres esdeveniments es denominen TEDxBarcelona, ​​on la x signifíca “esdeveniment TED organitzat localment”, TEDxMadrid, TEDxLondon, etc.

Veure aquest video d’un jove participat al TEDxNevada, Logan LaPlante, amb 13 anys, que està revolucionant el món de la educació.

Hackschooling makes me happy | Logan LaPlante | TEDxUniversityofNevada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*