MOTIVA’LS

Per a integrar equips eficients, a més dels aspectes bàsics, com condicions òptimes en el lloc de treball, un ambient laboral positiu, remuneracions, prestacions i programes de desenrotllament social, és necessari que els teus col·laboradors treballen amb convicció i compromís.

Com fer-ho? Acosta’t a ells i coneix les seues inquietuds i necessitats. Açò els motivarà que confien plenament en tu i en el negoci. Però recorda que un equip guanyador no es dóna de la nit al dia. Has d’assumir mesures des que realitzes la selecció del teu personal i fins en la manera en què ho motives per a aconseguir les metes en comú.

Per a això, és indispensable que conegues les capacitats de cada un dels integrants del grup. Prova les seues habilitats amb diferents tasques i determina quina serà la seua posició dins de l’agrupació.

Una vegada identificats els seus talents, capacita’ls amb cursos o tallers d’acord amb les seues àrees laborals, redacta plans de creixement i enfronta’ls a situacions demandants i complexes, ja siga en comités d’alt nivell o en projectes específics. I no t’oblides de reconéixer els seus èxits i donar-los el seu crèdit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*