CROWDFUNDING

El crowdfunding o micromecenatge educatiu és una oportunitat per a les persones somniadores, les inventores, les inquietes, les curioses, les inconformistes… N’és una clara oportunitat perquè totes aquelles persones amb ganes d’introduir canvis i millorar l’educació tinguen l’ajuda i suport per a fer-ho possible.

Com comença un canvi educatiu?

Moltes de les innovacions educatives que avui tots gaudim van començar amb l’empenta d’un professional o d’un grup. Són persones que es van atrevir a donar un pas: convertir les seues idees i els seus coneixements en un projecte útil. Van convéncer altres persones, que els van oferir suport i recursos, i van tenir la generositat de compartir-lo obertament i fer-lo créixer.

El sector educatiu està vivint una etapa d’ebullició i d’agitació generalitzada. Professors, pedagogs, educadors i altres agents ens sentim protagonistes però, a vegades, no sabem com fer possible una idea que millore l’educació ni per on començar.

GUIA DESCRIPCIÓ
Guia Crowdfunding Educatiu. Francesc Balagué. Material de projectes ; 53. Data 2017. ISBN 978-84-946592-1-8
Material PDF
helpschools Noticia
A continuació teniu un vídeo de la Fundació Jaume Bofill (fbofill.cat), disposta a ajudar-nos si teniu cap idea per a millorar la nostra educació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*